DÜNYA:
Hollande'den Terör Uyarısı!

Başkent Paris yakınlarında DAEŞ terör örgütünün üstlendiği ve polis şefi ve eşinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı değerlendiren Hollande, terör tehdidine dikkat çekti.

Hollande, açıklamasında, uyuşturucu, silah ve insan kaçakçılığının terörü besleyen unsurlar olduğunu ifade ederek, terör tehdidinin her tarafa ulaştığını söyledi. Terörle uluslararası mücadele edilmesi gerektiğine işaret eden Fransız Cumhurbaşkanı, bu bir ülkenin belirli bir yerde yapacağı bir durumun olmadığını aktardı. 
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Kaznov, Holande başkanlığında gerçekleştirilen acil toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, polis şefi ve eşinin öldürülmesini “aşağılık bir terör eylemi” olarak nitelendirdi. Kaznov, terörle mücadele kapsamında yılbaşından itibaren yüzden fazla teröristin tutuklandığını söyledi.
Hükümet sözcüsü ise, polis şefi ve eşini öldüren şahsın güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Fransa basını söz konusu şahsın Pakistan ve Fransa arasında cihad ağı kurmaya çalışmak suçlamasıyla 2013 yılında cezaevine girdiğini yazdı. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku