DÜNYA:
Eyfel Kulesi'nde Futbol Heyecanı!

Taraftarlar özel olarak güvenlik çemberi içinde oluşturulan alanda Eyfel Kulesi manzarası eşliğinde maçları takip etmenin keyifli olacağını belirtti.

Romanya maçını kazanacaklarını belirten Fransız bir taraftar, “Bizim düşüncemize göre Fransa bu akşam 3 – 0 kazanacak. Organizasyon ve her şey çok güzel mutlaka kazanacağız.” diye konuştu.
Eşiyle birlikte İngiltere’den geldiğini belirten Türk taraftar ise “İngiltere’den geldim. Bugün açılış maçının atmosferini burada yaşamak istedim. Pazar günü Hırvatistan – Türkiye maçına da gideceğim. Türkiye olarak gruptan çıkacağız. Bu takım iyi işler yapacak. Benim inancım finale kadar gideceğiz.” şeklinde konuştu.
Paris meydanında kurulan Fan Zone (Taraftar alanı) Paris’te maç yapacak takımların maç günü stantlarıyla eğlenceli dakikaların yaşanmasına katkı sağlıyor. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku