DÜNYA:
Eğilerek Görevine Başladı!

May, Kraliçe'den resmen görevi devraldıktan sonra Başbakanlık ve çalışma ofisi önünde basına açıklamada bulundu. İngiltere'nin çiçeği burnundaki Başbakanı ülkesinin refahı için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini ifade etti.
Eşi Samantha ve üç çocuğuyla Buckingham Sarayı'na gelen Cameron'nun da Kraliçe 2. Elizabeth görüşmesi yarım saat sürdü.
Cameron, Buckingham Sarayı'na gitmeden önce çalışma ofisinin basına açıklamada bulundu. Ailesiyle ile birlikte kameraların önünde geçen Cameron, 6 yıl boyunca Başbakanlık görevini yaptığını hatırlatarak, bunun kolay bir yolculuk olmadığının altını çizdi. 11 yıl da Muhafazakar Parti'nin lideri olarak hizmet verdiğini dile getiren Cameron, bunun da kendisi için bir onur olduğunun altını çizdi.
Halefinin kadın ve Muhafazakar Parti'li olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Cameron, Theresa May'in güçlü bir liderlik liderlik ortaya koyacağına inandığını belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku

banner108