DÜNYA:
Dükkan Sahiplerinden Dudak Uçuklatan İfadeler!

İngiltere – Rusya maçı öncesi kavga eden Rus ve İngiliz taraftarların olay çıkardığı cadde ve sokaklarda ise hayat yavaş yavaş normale dönüyor.

Olayların çıktığı Vieux-Port bölgesinde bulunan dükkan sahipleri Cihan Haber Ajansı (cihan) muhabirine olayların büyük olduğunu, futbolu seven 2 ülke taraftarlarının sanki futbola değil de kavgaya gelmiş gibi olduğunu söyledi.
Dükkan sahiplerinden birisi, "Dün akşam çok problem yaşadık. Çoğu İngiliz olan bir grup vardı. Saat 4 – 4,5 civarlarında büyük bir karmaşa çıktı. Diğer tarafta Ruslar vardı. Bir başka bölümde de Fransızlar vardı. Ortalık bir anda karıştı. Daha sonra polis geldi ve olayı kapattı." diye konuştu.
Bir diğer dükkan sahibi ise yaptığı açıklamada, "Biz çalışıyorduk. Çok kalabalık bir insan grubu geldi. Hepsi kavga ediyordu. Hepimiz çok korktuk. Dükkanların içine koştuk, terasa çıktık bekledik. Daha sonra indiğimizde vitrinlerin önünde kanlar vardı. Çok tehlikeli ve vandal bir durumdu. Normalde bu 2 grup futbolu çok seviyor bunu biliyoruz ama bugün sanki futbol için değil kavgaya gelmişlerdi." diye konuştu.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku