DÜNYA:
Der Spiegel Türkiye'nin Yıldızını Seçti!

Türkiye'yi mercek altına alan ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki dönüşlerine vurgu yapan Alman Der Spiegel dergisi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda karizmatik kişiliğiyle Fatih Terim’in ekibin yıldızı olduğunu yazdı.

Cuma günü Fransa-Romanya maçıyla start alacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası için geri sayım sürerken, Alman basını Türkiye A Milli Takımı’nın yıldız isminin Teknik Direktör Fatih Terim olduğunu yazdı. Türkiye Milli Takımı ve millilerimizin yer aldığı D Grubu'nu mercek altına alan Der Spiegel Dergisi, tarihinde 4 defa Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine kalan Türkiye’nin başında 3 defa Fatih Terim’in antrenör olduğuna dikkat çekti.
Dergi, 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde Almanya ile yarı final oynayan Türkiye’nin aynı başarıyı tekrarlamak istediğine dikkat çekerken, grubun diğer ekiplerinden Çek Cumhuriyeti’nin eski başarılı günlerinden çok uzakta olduğunu yazdı. Analizde ayrıca Hırvatistan'ın teknik patronunun da ne zaman ne yapacağı belli olmayan biri olduğu vurgusu yapıldı.
A Milli Futbol Takımı Fransa’da ilk maçını 12 Haziran Pazar günü TSİ 16.00’da Paris'te Hırvatistan’a karşı oynayacak. Maçı TRT 1 naklen yayınlayacak.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku