DÜNYA:
Avusturya'da Erdoğan Gündemi!

Die Presse gazetesi ‘Erdoğan neden kutuplaştırıyor’ manşetiyle çıkarken aynı gazetede ‘Avusturya, Türkiye’nin 82. vilayeti değil’ başlıklı bir başyazı yayımlandı. Christian Ultsch imzalı yazıda, "Başbakan Erdoğan Türkiye’deki ifade özgürlüğünün sınırlandırılmasına rağmen Avusturya’da Twitter ve Youtube’u özgürce kullanabilir." ifadelerine yer verildi.

Kurier gazetesi Viyana’nın tanınmış doktorlarından Turgay Taşkıran’ın "Erdoğan misafir olarak karşılanmalı’ sözlerine yer vererek Erdoğan’ı destekleyen isimlerle yaptığı röportajları ‘Bizler kötü Müslümanlar değiliz" başlığıyla tam sayfa duyurdu.

Heute Gazetesi programda akredite sorunu yaşanmasını sayfalarına taşıyarak programın ve protestoların yapılacağı alanlara ilişkin bilgiler paylaştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku