DÜNYA:
Aile 3 Yıl Hapis Cezasına Tepki Gösterdi!

 Olay anında 18 yaşında olan Sanel M. adlı hükümlü, gençlik kanuna göre yargılandığı için, ölüme sebebiyet verecek şekilde yaralama suçundan 3 yıl hapse mahkum edildi. Savcı, Sanel M. için 3 yıl 3 ay hapis talep etmişti.

AİLE MEMNUN DEĞİL

Tuğçe Albayrak'ın anneannesi Sultan Albayrak ise kararı ailece protesto ettiklerini ifade etti. Sultan Albayrak, "Biz de onunla beraber öldük. Bu kadar adaletsizlik, vicdansızlık... 3 yıl, çok mu verdiler? Hiç vermeseydiler, daha iyi olurdu." diye tepki gösterdi. Albayrak, bu süreçte hep yanlarında olan Alman halkına ise teşekkür etti.

Ailenin avukatı ise 'kasten öldürme' söz konusu olmadığı ve sanık gençlik hukukuna tabi olmadığı için kararın beklendiği gibi çıktığını vurguladı.

Darbe aldıktan sonra yere düşüp başını çarpan ve yoğun bakımda birkaç gün sonra hayatını kaybeden Tuğçe'nin ölümü Almanya ve Türkiye'de büyük üzüntüye yol açmıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku