DÜNYA:
400 Kişilik Toplu Mezar Bulundu!

Felluce'nin Es Saklavi nahiyesinde mayın ve patlayıcı temizleme çalışması yürüten güvenlik güçleri, sivil ve askerlerden oluşan 400 kişilik toplu bir mezar buldu. Bulunan toplu mezarda DAEŞ militanlarının 2014 ile 2015 yılları arasında infaz ettiği kişiler olabileceği ifade edildi. Güvenlik güçleri, cesetleri kimlik tespiti için adli tıpa gönderdi.

Irak Ordusu , Şii milislerden oluşan Haşdi Şabi ve Sünni aşiret güçleri, 23 Mayıs'ta Felluce'ye ortak operasyon başlatmıştı. Şehir 2014'ten bu yana DAEŞ'in kontrolünde bulunuyor. Irak ordusu, Anbar vilayetine bağlı şehri terör örgütünden almak için bir kaç kez teşebbüste bulunmuş, fakat başarılı olamamıştı. Felluce'de 50 bin sivilin mahsur kaldığı tahmin ediliyor.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku