DÜNYA:
14 Ton Biber Geri Geldi!

Rusya Tarım Kontrol Servisi (Rosselhoznadzor) Başkanı Danışmanı Aleksey Alekseyenko, Türkiye’den gemiyle Novorossiysk Limanı'na getirilen 14 ton biberi kontrol ettiklerini belirtti. Alekseyenko, biberlerin sağlıksız oldukları gerekçesi ile ülkeye girişine izin vermediklerini açıkladı. Alekseyenko, "Laboratuvar ortamında, tehlikeli haşaratlardan sayılan batı çiçek tripsi ürünlerde tespit edildi. Bu nedenle 14 ton biberin Türkiye'ye geri gönderilmesine karar verdik." dedi.

Öte yandan, Rusya’nın Sibirya kentlerinden Krasnoyarsk’ta bir Türk yolcunun bagajından 'Çin gülü' tespit ettiklerini belirten Rosselhoznadzor üst düzey yetkilisi, "Türk bayan, el bagajında çiçeği Rusya’ya sokmaya çalışıyordu. Fakat çiçek ile ilgili gerekli sertifikalar yoktu. Bu nedenle çiçek görevlilerimiz tarafından imha edildi." bilgisini verdi.

Anahtar Kelimeler
14-ton-biber-geri-geldi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku