DÜNYA:
12 KİŞİ SICAKTAN ÖLDÜ!

Cava adasında Ramazan Bayramı'nda trafik kilitlendi. Brebes kentindeki büyük kavşakta yol çalışması ve bayram trafiği birleşince üç şeritli yol tıkandı. BBC'nin haberine göre, yaklaşık 20 kilometreyi bulan araç kuyruğu, birkaç gün devam etti. Yollarda kalan vatandaşlardan 12 kişinin ise sussuzluk ve sıcaklıktan bitkin düşerek hayatını kaybettiği ifade edildi.
TRAFİKTE BEKLERKEN BEBEĞİ, EGZOZ DUMANINDAN ZEHİRLENEREK ÖLDÜ
Adada hayatını kaybedenlerden birçoğunun yaşlı olduğu, bir bebeğin ise egzoz dumanından zehirlenmesi nedeniyle can verdiği ifade edildi.
Bayram boyunca hava sıcaklığının 30 derece civarında seyrettiği Brebes'te, trafikte sıkışan yolcular için acil durum hattının oluşturulduğu; ancak sağlık ekipleri için acil durum şeridi bulunmadığı için bölgeye yardım ulaştırılamadığı açıklandı.
Endonezya Ulaştırma Bakanlığı sözcüsü Hemi Pramuraharjo yaptığı açıklamada, "Yolda yardım ekiplerinin geçebileceği bir şerit yok, çözüm bulamıyoruz" ifadesini kullandı.
Endonezya'da bayram tatili boyunca meydana gelen trafik kazalarında yaklaşık 400 kişi öldü. Dünyada nüfus yoğunluğun en fazla olduğu ada olan Java'da, yaklaşık 145 milyon kişi bulunuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku