ÇERKES HABERLERİ:
THAMADE'lerden Bursa Çerkes Derneğine Ziyaret!

 Bursa Orta Asya Kültür Derneği Başkanıeski Milletvekili Şerif Birinç, yönetim kurulu üyesi ve THAMADE Yaşar Nogay ve işadamı Ufuk Çapar Bursa Çerkes Kültür Derneğini ziyaret ederek Bursa Çerkes Kültür Derneğinin çiçeği burnunda yönetimine başarılar dilediler.
Bursa Orta Asya Kültür Derneği Başkanı Şerif Birinç, Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Yusuf Ziya Özenç'e sürgünü simgeleyen bir heykel hediye etti.
Dostane bir havada geçen ziyarette Bursa Thamadelerinden Yaşar Nogay ve Şerif Birinç ile Yusuf Ziya Özenç birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Ziyaret sırasında açıklama yapan Çerkes İş dünyasının duayen isimlerinden işadamı Ufuk Çapar ise yaptığı açıklamada '' Yusuf Başkanı tebrik ediyorum. Kendisi aldığı görevi başarı ile yerine getirecek ve Bursa Çerkes Kültür Derneğinin  başarı çıtasını yükseltecektir. Kendisine ve yönetim kuruluna çıktıkları bu yolda başarılar dilerim'' dedi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku