ÇERKES HABERLERİ:
Murat Çalışkan: SURİYE'YE GİDİYORUM!

 Büyük Birlik Partisinin genç ve istikbal vaadeden yöneticilerinden Murat Çalışkan Suriye'de yaşayan Türkmenlere yönelik saldırılara tepki gösterdi.
Murat Çalışkan yaptığı açıklamada; ''Rusya'nın Kafkas halklarından sonra, din kardeşlerimize yaptığı zulüm İslam düşmanlığının açık belgesidir.Ülkeyi idare edenlerden beklentimiz bu olaya ivedi şekilde diplomatik olarak müdahale edilmesidir. Güçlü Türkiye politikalarının sözde değil özde olması gerektiğine olan inancımız güçlü Türkiye'nin bu gidişe dur demesinden yanadır. Bölgede yaşanan insanlık dramı Kırım, Azerbeycan ve Karabağ gibi bir insanlık ayıbı olarak tarihe geçecektir. Büyük Birlik PArtisi Genel Başkanı Mustafa Dstici şu an olayların yaşandığı Bayırbucak'tadır. Bursa teşkilatı olarak bizde Bayırbucak'a gidip Türkmenlere karşı yapılan insanlık suçuna dur diyeceğiz.''

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Tamer Seymen 8 yıl önce

Yuru Be Baskan Seninleyizz!!!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku