ÇERKES HABERLERİ:
KAFFED ARDZINBA'YI UNUTMADI!

 KAFFED yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
Abhazya Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Abhazya Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı, Büyük Devlet Adamı Vladislav Ardzınba'yı aramızdan ayrılışının 6. yıldönümü.
Vladislav Ardzınba , siyasi liderliği askeri liderlikle bütüneştiren “başkomutan” olarak zaferin en büyük mimarıydı. Ardzınba, sadece Abhazlar için değil tüm Kafkas halkları için halkını bağımsızlığa taşıyan büyük bir lider ve kahraman olarak hem halkının yüreğinde hem de tarihin onurlu sayfalarında yerini almıştır.
Ardzınba en umutsuz anlarda bile herkes umut veren bir liderdi: “Biz Abhazların başkasına ait olanda gözümüz yoktur. Biz kimseye saldırmadık. Saldırıya uğrayan bizleriz. Tüm dünyanın olduğu gibi bizim de vatanımız ve özgürlüğümüz için mücadele etme hakkımız vardır. Bizim istediğimiz, büyük Allah’ın bize layık gördüğü kaderimize yazdığıdır. Öyleyse, bizler zafere ulaşacağız. Ben sizlerin buna yürekten inanmanızı istiyorum.”
Abhazya Ardzınba'nın liderliğinde özgürlüğüne kavuştu, Abhazya bağımsızlık, demokrasi ve refah doğrultusunda kalkınmaya başladı.
Ardzınba'yı sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.
Kafkas Dernekleri Federasyonu

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku