ÇERKES HABERLERİ:
Dostluk Kulübü Kafkas İş Dünyasını Buluşturuyor!
Kafkas iş dünyasının Türkiye'de ki en büyük temsilcilerinden olan Dostluk Kulübü 10 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da Crown Plaza'da düzenleyeceği Fuar ile Kafkas iş dünyasını buluşturacak. Bursa Dostluk Kulübünün önderliğinde yapılacak olan Fuar anavatan Kafkasya'da da büyük ses getirdi. Kafkas Cumhuriyetlerinde çıkan gazeteler fuaı manşetten vererek, fuarın Kafkas iş dünyası için olan önemine dikkat çekti.
Fuar adına açıklama yapan Bursa Dostluk Kulübü eski başkanlarından İsmet Baykala ''Biz Dostluk Kulüpleri olarak Kafkas iş dünyasını bir araya getirmek, Kafkas iş adamlarını birbirleri ile tanıştırmak için bu fuarı düzenliyoruz. Fuara katılan firmalar hem ürünlerini tanıtacak, hemde birbirleri ile tanışmış olacak. Fuarımıza Kafkasya'dan da televizyon ve gazete temsilcileri katılacak. Bir anlamda Kafkas iş dünyasının kalbi yarın İstanbul Crown Hotel'de düzenleyeceğimiz fuar da atacak'' dedi.
Bursa Dostluk Kulübü Başkanı Özdemir Özkan ise Bursa Dostluk Kulübü olarak bu fuarı seneye Bursa'da düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku