ÇERKES HABERLERİ:
Bursa Çerkes Kültür Derneği'nde THAMADE Rüzgarı!

Özellikle son yıllarda yaptığı büyük çıkış ile tüm dikkatleri üzerine çeken Bursa Çerkes Kültür Derneği ve Levent Turgut önderliğindeki yönetim kurulu bilindiği üzere yönetimi bırakma kararı almıştı.
18 Ekim 2015 Pazar günü yeni başkan ve yönetimi belirlemek için gerçekleştirilecek olan Bursa Çerkes Kültür Derneği genel kurulu öncesi Bursa Çerkes Kültür Derneğinde bir araya gelen Bursalı THAMADE'ler genel kurul öncesi başkanlığa aday olacak isimleri masaya yatırdılar. Bu dönem yönetimden ayrılacak olan Levent Turgut ve yönetimi de Bursalı THAMADE'ler ile fikir alışverişinde bulundu.
18 Ekim 2015 günü saat 14:00'de yapılacak olan Genel Kurul'da çoğunluk sağlanamazsa ikinci Genel Kurul 25 Ekim 2015 Pazar günü Dernek binasında yapılacak ve yeni başkan seçilecek.
Bursa Çerkes Kültür Derneği'nde bir araya gelen Bursa THAMADE'lerinden Şamil Jane, Sait Çapar, Hayri Hopbaç, Neşet Yavaş, Feridun Akçay, Murat Abay ve Bursalı Çerkeslerin sembol isimlerinden Filiz Çelik sürpriz başkan adaylarını ve şube derneklerinin genel kurullarının Haziran ayında yapılması hakkında KAFFED'in verdiği öneriyi de görüştüler.
Bursa Çerkes kulislerinde dolaşan iddialara göre Levent Turgut'un koltuğu için sürpriz başkan adaylarının olduğu ve genel kurulun kıran kırana bir mücadele içinde geçeceği tahmin ediliyor.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku