ÇERKES HABERLERİ:
BURKAF'tan Yusuf Ziya Özenç'e Hayırlı Olsun Ziyaretİ!

 Bursa Kafkas Derneği Başkanı Bekir Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanlığına seçilen Yusuf Ziya Özenç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Yusuf Ziya Özenç ve Bursa Kafkas Derneği Başkanı Bekir Parlak görüşme boyunca dostluk mesajları verdiler. Ziyarette söz alan Bursa Çerkes Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi ve KAFSİAD As Başkanı Salim Uçak KAFSAİD'ta dahil bütün Çerkes derneklerinin aynı çatı altında aynı binada toplanması gerektiğin söyledi.Salim Uçak'ın bu önerisini destekleyen her iki başkanda ortak hayallerinin Bursa da ki bütün dernekleri tek çatı altında tek binada buluşturup, kaynaştırmak olduğunu, Çerkes camiasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söylediler.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku