ÇERKES HABERLERİ:
Birinci Önceliğimiz İlişkileri Geliştirmek!

 Bursa Kuzey Kafkas Folklor Derneği Başkanı Mehmet Özdenoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bursa Kafkas Derneğini ziyaret etti. Bursa Kuzey Kafkas Folklor Derneği Başkanı Mehmet Özdenoğlu yaptığı açıklamada; Biz dernek olarak yeni sayılabilecek bir derneğiz. Folklor çalışmalarımıza Acemler de ki spor salonunda devam ediyoruz. Bursa Kafkas Derneği bünyesindeki gençlerden de folklor çalışmalarımıza katılmalarını bekliyoruz bundan sonra da Bursa Kafkas Derneği ile diyaloğumuz devam edecek'' dedi.
Bursa Kafkas Derneği Başkanı Bekir Parlak ise yaptığı açıklamada '' Bursa Kuzey Kafkas Folklor Derneğinin ziyaretinden ve kendilerini tanımaktan memnun oldum. Umarım bundan sonra da ilişkimiz devam eder. Kendilerine de çalışmalarında başarılar dilerim'' dedi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku