BURSA HABERLERİ:
Yıldırım'da Teknoloji ve Gençlik Festivali Sertaç Abi Söyleşisiyle Sona Erdi!

Teknoloji ve robot atölyelerinden konserlere, yarışmalardan söyleşilere kadar birçok etkinliğin yer aldığı festivale Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Gençler Sertaç Abi ile Buluştu, Stantlar Dolup Taştı

Festivalin son gününde, sosyal medyada teknoloji içerikleriyle milyonlara ulaşan YouTuber Sertaç Abi, çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen söyleşide Sertaç Abi, kendi ilham veren hikayesini paylaşarak gençlere değerli tavsiyelerde bulundu.

Festival boyunca kurulan stantlar da katılımcılar tarafından bir an olsun boş bırakılmadı. Gençler, çeşitli teknoloji ve bilim alanındaki yenilikleri yakından inceleme ve deneyimleme fırsatı buldu.

Başkan Yılmaz: "Gençlerimizi Teknolojiyle Buluşturmak En Büyük Önceliğimiz"

Bursa Gençlik ve Teknoloji Festivali’nin kapanış programında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, organizasyonun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yılmaz, "Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi teknolojiyle buluşturmak, onların potansiyelini ortaya çıkaracak fırsatlar sunmak bizim en büyük önceliğimiz" dedi.

Üç gün süren festivalin kendilerini bu hedefe daha da yaklaştırdığını belirten Yılmaz, "Stantlarımızı bir an olsun boş bırakmayan tüm katılımcılara, her gün salonumuzu dolduran tüm Yıldırımlı ve Bursalı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum" ifadeleriyle festivaldeki yoğun ilgiye vurgu yaptı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İYİ Parti Gürsu Kongresi'nde Yönetim...
İYİ Parti Gürsu İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi, Gürsu’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Haberi Oku