BURSA HABERLERİ:
Yıldırım Belediyesi'nden Dev Adım!
 Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman’ın da bulunduğu tören BTSO’da gerçekleştirildi. Yıldırım Belediyesi’nin Kalite Birliği kurumsal üyelik belgesini alan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tarihte olduğu gibi bugünde hayatın her zerresinde kalite bulunmakta. Nasıl yaşadığınızın kriteri kaliteli yaşamaktan geçiyor. Bu anlamda Bursa için birlik tarafından güzel hizmetler veriliyor. Sosyal ve katılımcı belediyecilik alanında vatandaşa kaliteli hizmet veren ve bu süreçte vatandaşı karar alma süreçlerine ortak eden bir anlayışa sahibiz” diye konuştu.

Sosyal belediyecilikte dezavantajlı gruplara hizmet ederken onları yönetim anlayışına ortak eden çalışmaları Kalite Birliği ile birlikte yapmak gerektiğini belirten Başkan Edebali, “Elele verirsek Bursa’yı ve Yıldırım’ı kalite şehri ve marka şehri noktasına taşırız” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku