BURSA HABERLERİ:
Yıldırım Belediyesi'nden üniversite adaylarına ücretsiz YKS tercih danışmanlığı

Yıldırım Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak gençlere yönelik ücretsiz danışmanlık hizmeti başlattı. Üç farklı noktada oluşturulan YKS Tercih Danışmanlık Merkezi, üniversite adaylarına 13.00 ile 18.00 saatleri arasında uzman rehber öğretmenler eşliğinde profesyonel destek sunuyor.

İlk etapta Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi ve Mimar Sinan Kütüphanesi'nde başlayan uygulamaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Danışmanlık hizmeti, 30 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi'nde verilmeye devam edecek. Adaylar ayrıca 31 Temmuz'da Mimar Sinan Kütüphanesi'nde, 3 ve 5 Ağustos tarihlerinde ise Dr. Sadık Ahmet Kütüphanesi'nde bu imkandan faydalanabilecek.

Başkan Yılmaz'dan gençlerin eğitim yolculuğuna tam destek

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, eğitim yolculuklarının her aşamasında gençlerin yanında olduklarını vurguladı. Üniversite tercih döneminin gençlerin geleceğini şekillendiren en önemli süreçlerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, adayların en doğru kararı verebilmeleri adına bu özel hizmeti hayata geçirdiklerini kaydetti. Yetkili isim, gençlerin kendileri için en faydalı ve mutlu olacakları üniversitelere yerleşmeleri temennisinde bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer’de “Şadi Başkan’la Akşam Çayı”...
Nilüfer Belediyesi’nin mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurmak ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla...

Haberi Oku