BURSA HABERLERİ:
Yıldırım Belediyesi Engellilerin Yanında!

Yıldırım Belediyesi ve Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği ortaklığında 2 akülü olmak üzere toplam 16 tekerlekli sandalye, yıldırımlı engelli vatandaşlara dağıtıldı. Bayrak alanı’nda gerçekleştirilen törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanvekili Güler Kayahan ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Engellilerle ilgili çok sayıda projeye imza atacak olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, önceki akşam engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya geldi. Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ortaklığında Bayrak Alanı’nda engelli vatandaşlar ve ailelerinin yanı sıra ak parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanvekili Güler Kayahan’ın da katıldığı tekerlekli sandalye dağıtım töreninde Başkan Edebali, Yıldırım Belediyesi tarafından belirlenen toplam 16 engelli vatandaşın yüzünü güldürdü.

Edebali,  “engelli vatandaşlarımızla ilgili çok ciddi ve önemli projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Amacımız, Yıldırım’ı engelliler için yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek. Derneğimiz ile sürekli görüşme halindeyiz. Şimdilik 2 tanesi akülü 14 tanesi de manuel olan tekerlekli sandalyelerimizi sahiplerine teslim ediyoruz. Kurulan engelsiz masa ile tüm engellilerin sesi kulağı olmaya kararlıyız” dedi.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Başkanvekili Kayahan, Başkan Edebali’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederek tekerlekli sandalyelerin hayırlı olmasını diledi. Program sonrasında Başkan Edebali ile Başkanvekili Kayahan birbirlerine teşekkür plaketi  sundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şarkılarla çocuklara umut oldular
BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER üyelerinden oluşan TSM Korosu’nun sahneye çıktığı...

Haberi Oku