BURSA HABERLERİ:
Yiğitler'de ATM Sorunu Çözüldü: Muhtar Özgür Demirci'den Mahallesine Müjde!

Yiğitler Mahalle Muhtarı Özgür Demirci’nin yoğun girişimleri ve kararlı takibi neticesinde mahalle sakinlerinin en büyük taleplerinden biri olan ATM noktası hizmete girdi.


Muhtar Özgür Demirci: "Söz Verdik, Başardık!"

Göreve geldiği günden bu yana mahalle sakinlerine yapamayacağı hiçbir sözü vermediğini vurgulayan Muhtar Özgür Demirci, bankamatik eksikliğini gidermek için yürüttüğü çalışmaların meyvesini aldıklarını duyurdu. İlk etapta Akbank ATM’si mahalleye kazandırılırken, Demirci mahalle halkına bir müjde daha verdi.


İkinci ATM Yolda: Garanti Bankası Sayılı Günler Sonra Geliyor

Mahalledeki finansal erişim sorununu kökten çözmekte kararlı olan Özgür Demirci, Akbank’ın ardından ikinci bir bankanın daha mahalleye geleceğini açıkladı. Demirci, Garanti BBVA ATM’sinin de kurulumu için geri sayımın başladığını ve sayılı günler içinde hizmete gireceğini belirtti.


Yiğitler Mahallesi Modern Hizmetlerle Buluşuyor

Daha önceki dönemlerde bu konuda yeterli girişimin yapılmadığına dikkat çeken Muhtar Özgür Demirci, süreci şu sözlerle özetledi:

"Mahallemizin bir eksiğini daha gidermenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar girişimde bulunulmadığı için bu hizmet geç kalmıştı, ancak şükürler olsun ki biz bunu başardık. Mahallemizin istekleri için kiminle görüşülmesi gerekiyorsa kapısını çalmaya devam edeceğim. Daha yapacağımız çok iş var!"


Başkan Mustafa Bozbey ve Kayıhan Pala’ya Teşekkür

ATM’lerin mahalleye kazandırılması sürecinde desteklerini esirgemeyen isimleri unutmayan Muhtar Özgür Demirci, teşekkürlerini şu sözlerle iletti:

"Bize bu yolda yardımlarını esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Bozbey’e, Bursa Milletvekili Prof. Dr. Sn. Kayıhan Pala’ya, Kırsal Daire Başkanı Sn. Ayhan Sarsıcı’ya ve Emlak Daire Başkanı Hamit Bey’e mahallem adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kestel’in Geleceği Şekilleniyor: Başkan...
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, ilçenin gelişimine yön veren projeleri paylaştığı “Kestel’e...

Haberi Oku