BURSA HABERLERİ:
YENİ UYGULAMA EVLERİNE KAVUŞTULAR!

Kükürtlü Lions Kulübünün dönem projelerinden olan ve Simpaş GYO Bursa Modern’in destekleri, Kent Meydanı AVM ve Coşkunöz Holding’ in katkıları ile tamamlanan “Uygulama Evi” sayesinde, okulda eğitim alan özel engelli öğrenciler, yemek yapmak, sofra hazırlamak, ders çalışmak, müzik dinlemek gibi bir evde yapılabilecek tüm aktiviteleri uygulamalı olarak öğrenecek ve ileriki yaşamları için kolaylık sağlamış olacak.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kükürtlü Lions Kulübü 2012-2013 Hizmet Dönemi Başkanı Yeşim Onur, “Her zaman karşılıksız hizmet etmeyi ilke edinmiş Lions ailesi olarak, engelli çocuklarımız için olan bu önemli projenin hayata geçmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 Açılışın özellikle 23 Nisan tarihine denk getirildiğini vurgulayan Geçen Dönem Başkanı Yeşim Onur, “Atamızın çocuklara armağan ettiği bu bayramda, çocuklarımız için bir şeyler yapabilmenin gururunu yaşıyoruz, bu vesileyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı da kutluyorum” diye konuştu.

 Okul Müdürü Salih Bahadır da bu önemli hizmetlerinden dolayı Kükürtlü Lions Kulübüne ve tüm sponsorlara teşekkür etti.
Binanın tüm inşaat işlerinde destek olan ve uygulama evinin oturulabilir hale gelmesini sağlayan Simpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen’ e, projede desteklerini esirgemeyen Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu’ na ve Coşkunöz Holding adına Özleyiş Ardalı Şimşek’ e teşekkür plaketleri verildi.
Plaket töreninin ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle tören sona ererken, törene Lions 118 – K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Ayşe Öztürk ile çok sayıda Lion katıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku