BURSA HABERLERİ:
Uluslararası Proje Yarışmasında İkinci Oldular!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) gerçekleştirilen 35. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi (YAEM 2015) Öğrenci Proje Yarışması’nda Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencilerine ödül geldi.
U.Ü. Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Sercan Eminoğlu, Neslihan Gezer ve Fulya Kadı’nın oluşturduğu ekip hazırladıkları ‘Bir otomotiv yan sanayi firması için parti büyüklüğü belirleme ve çizelgeleme sisteminin geliştirilmesi’ isimli proje ile 49 proje arasından en iyi ikinci proje seçilerek ödüle layık görüldü.
TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİ GERİDE KALDI
Türkiye genelinden toplam 49 proje başvurusunun birinci ve ikinci aşamalarda elemelere tabi tutulmasının ardından, Uludağ Üniversitesi, Boğaziçi, ODTÜ, KOÇ ve TOBB üniversiteleri finale kaldı. Finalde en iyi ikinci projeye layık görülen Endüstri Mühendisliği Öğrencilerinin oluşturduğu takım ödülünü ODTÜ’de düzenlenen gala gecesinde hocalarının elinden aldı.
Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerinin Bütünleşik Sistem Tasarımı Projesi kapsamında tamamen üniversite-sanayi işbirliğini esas alan proje, TÜBİTAK 2209B(2241A) Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı tarafından da destek gördü.
Akademik danışmanlığı Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Betül Yağmahan ve Dr. Tülin İnkaya tarafından yapılan proje ayrıca, 12-15 Temmuz 2015 tarihleri arasında Glasgow’da düzenlenen 27. Avrupa Opsiyonel Araştırmalar Konferansı’nda da bildiri olarak sunuldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku