BURSA HABERLERİ:

Çalıştay Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (ULUTEK) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ortaklığında 5-6 Ekim’de Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. UFUK (HORİZON) 2020 Çalıştayı’na TÜBİTAK yöneticileri, AB proje uzmanları, öğretim üyeleri ve özel sektör temsilcileri katılacak.
71 MİLYAR EURO’LUK DEV BÜTÇE
Çalıştay ile Avrupa Birliği fonları için araştırmaların güçlendirilmesi, inovasyonun teşvik edilmesi, bilim insanları ile sanayi ve KOBİ’lerin AB destekli projeler için fon alabilmesinin kolaylaştırılması hedefleniyor. Ayrıca bölgedeki sanayi kuruluşlarıyla üniversitelerin çeşitli projelerde yer almalarına destek verilmesi ve kurumsal kapasitelerinin artırılması yanı sıra üniversitelere ve Bursalı sanayicilere yeni bakış açıları getirmesi amaçlanıyor.
AB 7. Çerçeve Programı’nın devamı olarak 71 milyar Euro’luk dev bütçesi ile dikkati çeken UFUK 2020 Araştırma Fonu Programı, 2014-2020 yılları arasında sürdürülecek ve Avrupa Komisyonu tarafından yürütülecek. Çalıştayda, proje çağrılarının tanıtımı, proje yazımına yönelik eğitimler ve ortaklıklar oluşturulması için platformlar hakkında bilgi verilecek.

Anahtar Kelimeler
Ufuk-2020-turu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BOSAD’DAN SEKTÖRE ÇAĞRI
BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Baytaş, Painİstanbul&Turkcoat Fuarı öncesi düzenlenen yemekte boya...

Haberi Oku