BURSA HABERLERİ:
Türkiye'ye LEZZET olacak

Belediye güvencesiyle üretilen ve piyasaya sunulan Malhun Hatun Zeytinyağları, hem lezzeti hem de kalitesiyle dikkat çekiyor. Türkiye’nin her bölgesinden büyük ilgi gören ürün, Orhangazi’nin zeytin potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtmayı hedefliyor.
 


Başkan Bekir Aydın: Tarımda Öncü Projeler Üreteceğiz

 
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Tarım A.Ş.’nin faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, “Geçtiğimiz yıl kurduğumuz Tarım A.Ş. ile ilçemizde tarıma yönelik önemli projelere imza atmayı hedefliyoruz. Belediye zeytinliklerini ve tarım arazilerini en verimli şekilde değerlendiriyoruz. İlk olarak Malhun Hatun Zeytinyağlarını tüketiciyle buluşturduk. Ürünümüz ülke genelinde büyük bir ilgi gördü. Tarım A.Ş., hem belediyemize ekonomik katkı sağlayacak hem de ilçemizin tarım potansiyelini artıracak,” dedi.

 
Tarımda İş Birliği ve Yeni Projeler

 
Tarım A.Ş.’nin yalnızca belediye zeytinliklerini değerlendirmekle kalmayıp, vatandaşlarla iş birliği içinde yeni tarım projeleri geliştireceği belirtildi. Başkan Bekir Aydın, bu projelerin Orhangazi’nin tarım alanında öncü bir ilçe olmasını hedeflediğini vurguladı.
 
Tarım A.Ş., Malhun Hatun Zeytinyağları’nın yanı sıra yeni projelerle Orhangazi’nin tarımsal üretim kapasitesini artırmaya devam edecek. Orhangazi Belediyesi, bu adımlarla hem bölge ekonomisine katkı sağlamayı hem de tarım alanında örnek bir model oluşturmayı planlıyor.
 
Anahtar Kelimeler
TürkiyeLezzet
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Bursa'da GEZEK rüzgarı
Yarına Şans Ver Derneği (YASAV)'ın hazırladığı ''Bursa'da Bir Gezek Akşamı''...

Haberi Oku