BURSA HABERLERİ:
Tekstil Fabrikasında Yangın!

 Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 bin metrekare alana kurulu Işıksoy Tekstil Fabrikası'ndaki yangın etkisini artırarak devam ediyor. Bursa itfaiyesi ve ilçelere bağlı 20 itfaiye aracı, yaklaşık 15 saattir yangına müdahale ediyor. Suyu biten itfaiye araçlarına Belediye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü arazözleri su takviyesi yapıyor.
KİMYASAL MADDELER YANIYOR
Tüm çabalara rağmen yangın kontrol altına alınabilmiş değil. Yangının etraftaki diğer fabrikalara ve yönetim binasına sıçramaması için büyük çaba harcanıyor. Fabrikada bulunan kimyasal maddelerin yangın sırasında zaman zaman patladığı iddia edildi.
112 sağlık ekiplerinin yanı sıra AFAD, AKUT, UMKE ve NAK ekipleri bölgede hazır bekletiliyor. Dün, yangının ilk çıktığı sırada iki işçi, müdahale sırasında da bir itfaiye eri dumandan fenalaşmış, hastaneye kaldırılmıştı.
15 saati bulan söndürme çalışmalarından sonuç alınamaması üzerine İstanbul’dan takviye ekipler gönderildiği öğrenildi. İstanbul İtfaiyesi'ne ait 4 afet müdahale aracı ile 13 personelin kısa sürede yangın yerine ulaşması bekleniyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şarkılarla çocuklara umut oldular
BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER üyelerinden oluşan TSM Korosu’nun sahneye çıktığı...

Haberi Oku