BURSA HABERLERİ:
Şükrü Erdem iddiaları yanıtladı

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem hakkında yayınlanan habere ilişkin yaptığı açıklama ile basın kuruluşu hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.
Erdem tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Bugün bir yandaş medya kuruluşu tarafından hakkımda yapılan kamuoyunu yanıltıcı haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Sözlerim kesilerek anlamından koparılmış, maksat dışına çıkarılarak toplumda yanıltıcı bir algı yaratılmaya çalışılmıştır. Herkesin tahmin ettiği gibi amaç seçim sürecinde şahsımı yıpratma çabasıdır. Söylemek istediğim “Çözüm sürecinde ve 2019 seçimlerinde AKP iktidarının terörist başı Öcalan’ı legal hale getirdiğidir.’ Bunun dışında kastım yoktur, olamaz da. Söz konusu basın kuruluşu hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.”
 

Anahtar Kelimeler
Şükrü Erdem
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri...
Capital, Ekonomist, Start Up ve CeoLife dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ Sapanca...

Haberi Oku