BURSA HABERLERİ:
'SIFIR KALDIRIM İŞGALİ” UYGULAMASINDAN VATANDAŞ MEMNUN

10 Haziran Pazartesi günü başlayan uygulamaya birçok esnaf ayak uydururken, zabıta ekipleri ise denetimlerini sıklaştırdı. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın uygulamaya gerekli hassasiyeti gösteren esnafa teşekkür ettiğini belirterek, bundan sonrada uygulamanın devam edeceğini “Sıfır Kaldırım İşgali” sloganında olduğu gibi kaldırımı işgallerinin tamamen giderileceğini belirtti.
 
YÜZDE 91,6 UYGULAMADAN MEMNUN
Orhangazi Belediyesi Web sayfası ve sosyal hesapları üzerinden yapılan ankete katılanların %91,6’sı uygulamadan memnun olduğunu belirtti. Bir haftalık süre içerisinde anketkatılanların %60,5’i Çok memnun, %31,1 memnun, olduğunu ve uygulamanın sürmesi gerektiğini ifade ederken %8,3 ü Memnun olmadığınıve uygulamanın gereksiz olduğunu belirtti. Ayrıca ankete katılanların %50 si ise yorum yazarak uygulamanın gerekliliği konusunda fikirlerini ve önerilerini belirtti.
 
DESTEKLERİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR
Orhangazi Belediye Başkan Bekir Aydın yaptığı açıklamada, Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren en büyük sorun olarak gördüğümüz ve bu konu üzerinde birden fazla toplantılar düzenleyerek bir karara vardığımız bu uygulama her kesim tarafından olumlu bir şekilde karşılanmıştır. Anket çalışmamız aldığımız bu kararın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor dedi. Başkan Aydın “Vatandaşlarımızın ankete vermiş olduğu destekler ve yanıtlar bizleri çok mutlu etmiştir bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum.Bu sonuçlar yapılan bu uygulamanın ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha orta koymuştur. Bizlerde çok değerli hemşerilerimizin göstermiş oldukları bu teveccühle hizmetlerimize devam ediyoruz. Amacımız daha güzel ve daha yaşanabilir bir Orhangazi’dir” dedi.
 
FİKİRLERİNİZİ ÖNEMSİYORUZ
Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Gerek yapılan anket üzerinden gerekse sosyal medya hesaplarımız üzerinden vatandaşlarımızın bize iletmiş oldukları fikir ve önerilerini de önemsiyor ve dikkatlice inceliyoruz. Sorunların çözümü, uygulanabilirliği noktasında çalışmalar yapıyor ve ilgili birimlere ulaştırıyoruz” dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku