BURSA HABERLERİ:
Seçim Vaadi Hastane Meclis Gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Kestel’de yer alan, '150 yataklı Kestel Devlet Hastanesi alanı Kestelimize hayırlı olsun' tabelasıyla yerel seçimlerde vatandaştan oy istenmesini ancak seçimin üzerinden aylar geçmesine rağmen herhangi bir çalışma başlatılmamasını TBMM gündemine taşıdı.

    Tayan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na verdiği soru önergesiyle 30 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında Bursa Kestel ilçesinde vatandaştan ‘150 yataklı Kestel Devlet Hastanesi alanı Kestelimize hayırlı olsun’ tabelaları konularak oy istendiğini belirtti. Kestel Belediyesi tarafından, seçim arifesinde yapılan propaganda ve söylemlerle her şey bitmiş ve kesinleşmiş algısı oluşturulduğunu ve bunun AK Parti hükümetince desteklendiğini kaydetti.

    'KESTELLİLER AÇIKLAMA BEKLİYOR'


    Milletvekili Tayan, Bakan Müezzinoğlu’na şu soruları yöneltti: "Kestel girişine konan bu tabelanın bulunduğu yer Sağılık Bakanlığına devredilmiş midir? Kararın sayısı ve tarihi nedir? 2014 yılı yatırım programında Kestel Devlet Hastanesi var mıdır? Varsa, yatırım programındaki sıra numarası kaçtır? Kestel Devlet Hastanesi ihalesi yapılmış mıdır? Yapılmadı ise ne zaman yapılacaktır?"

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR
Genç ve başarılı yazar Eda Boğatemur’un mesleki çalışmalarını ve yazarlık kariyerini sizin için...

Haberi Oku