BURSA HABERLERİ:
Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı!

Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacıyla seçim öncesi seçime katılan ve ilçede teşkilatları bulunan ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.
Kaymakam Çiftçi, parti başkanlarının talep ve isteklerinin dinlendiği, seçim süresince uyulması gereken kuralların da oy birliği ile karar altına alındığı toplantıda, vatandaşların güven ve huzur içerisinde bir seçim dönemi geçirmesi temennisinde bulundu.
21 Ekim’de başlayacak olan propagandaların 31 Ekim’e kadar devam edeceğini belirten Kaymakam Çiftçi, parti seçim binalarının kamerayla gözetlenmesi ile parti bayraklarının sadece seçim binaları haricinde asılmaması konusunda hemfikir oldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku