BURSA HABERLERİ:
Polisin Dikkati 60 Bin Liralarını Kurtardı!

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezinin önünde telefonla konuşan kişilerin şüpheli hareketleri, polisin dikkatini çekti. Polislerin kendilerini dinlediğinden habersiz A.Y.(23) ve S.A. (19) isimli iki dolandırıcı, telefonda yaşlı bir çifte kendilerini polis olarak tanıttı. A.Y.(23) ve S.A. (19) isimli dolandırıcılar, S.H.(74) ve eşi E.H.'ye (71) bir soruşturma yürüttüklerini, paraları verecekleri adrese bırakmalarını söyledi.
Telefon dolandırıcılarına inanan yaşlı çift, 60 bin lirayı teslim etmek için belirtilen adrese doğru bir taksiyle yola çıktı. Dolandırıcılar, yolculuk boyunca telefonu kapatmayarak yaşlı çiftle konuşmaya devam etti. Yaşlı çift, merkez Yıldırım ilçesindeki Maltepe Mahallesi Çamlık Sokak'ta dolandırıcıların bildirdiği apartman girişine parayı bıraktı. Yaşlı çiftle telefonda konuşmaya devam eden iki şüpheli, parayı almak için harekete geçti.
Zanlılar, 60 bin lirayı alırken polisler ansızın ortaya çıktı. Polis ekiplerini fark eden dolandırıcılar kaçmaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından iki dolandırıcı yakalandı. Alınan ifadelerinin ardından iki kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan S.A.'nın daha önce de Isparta’da bir vatandaşı aynı yöntemle 41 bin lira dolandırdığı ortaya çıktı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku