BURSA HABERLERİ:
Otobüsler Doldu Şimdiden Yer Ayırtın!

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek veya tatile çıkmak için otobüsleri tercih eden vatandaşlar, Bursa Otobüs Terminali’ne akın etti. Biletlerini günler öncesinden alan insanlar bir sıkıntı yaşamazken, bileti işini son güne bırakanlar yer bulmakta zorluk yaşadı.
Otobüs firmaları ise yoğunluğun tatmin edici düzeyde olmadığını söyledi. Otobüslerin çoğunun boş olduğunu belirten yetkililer, geçmiş bayramları aradıklarını kaydettiler. İstanbul Seyahat Müdürü Abdullah Moğoltay, “Bu bayram umduğumuzu bulamadık. Doğu firmaları genelde dolu, Adana, Antep, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Muş otobüsleri doluyor. Memlekette biraz karışıklık oldu, ondan olabilir.” dedi.
KAPLAN: DÖNÜŞÜ SON GÜNE BIRAKMAYIN
Pamukkale Sorumlusu Nüfel Kaplan ise Cuma itibariyle 9 günlük bayram tatilinin başladığını hatırlatarak, şunları söyledi: “Biz otobüsler ve seyahat acentaları olarak biraz şanslıyız, potansiyelimiz vardı ancak tatilin uzamasıyla biraz daha fazla yolcu taşıma şansımız oldu. Yoğunluk devam ediyor. Bizim yolcularımızdan ricamız, dönüşlerini son güne bırakmasınlar. Bayramın birinci gününden itibaren 3 gün içinde bunu sağlarlarsa biz de rahat ederiz, onlar da rahat eder ve gidecekleri noktalara daha rahat ulaşırlar. Ben tecrübelerime dayanarak böyle bir tavsiyede bulunuyorum.”
Dönüşler için de yerlerin şimdiden dolduğunu belirten Kaplan, “İmkanlar dahilinde biz ek servisler koyma konusunda çalışmalar devam ediyor. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek yolcularımıza ilave servisler koyacağız.” dedi.
ÇAKMAK: GELİŞ BOŞ, GİDİŞ DOLU
Van Erciş Firmasından Orhan Çakmak, Van’dan Bursa’ya boş geldiklerini belirterek, “Yolcu yok, kimsede para yok. Boş geldim dolu gideceğim ama nerden baksan 2 bin lira zararım olacak.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108