BURSA HABERLERİ:
Osmangazi'ye 15 Kilometre Bisiklet Yolu!

 Belediye, Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe Mahallelerinde toplam 15 kilometre bisiklet yolu yaptı. Bisiklet yolları sayesinde vatandaşlar kent içinde bir yerden bir yere giderken ya da spor yapmak amacıyla bisiklet kullanımını tercih etmeye başladı. Hem trafik güvenliği ve hem toplum sağlığı açısından önemli olan bu bisiklet yollarının artması vatandaşlar arasında memnunlukla karşılanıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Gelişmiş şehirlerde bisiklet kullanımı oldukça yüksek seviyede. İnsanlar ulaşımlarında bisikleti tercih ediyorlar. Bisiklet kullanımı hem daha sağlıklı hem de trafik sıkışıklığının önlenmesi adına çok önemli. Vatandaşlarımızı bisiklet kullanmaya teşvik etmek adına bisiklet yolları yapıyoruz. Şuana kadar 15 kilometre bisiklet yolu yaptık. Bu sayıyı daha da arttıracağız.” dedi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku