BURSA HABERLERİ:
Osmangazi Belediyesi ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nden ortak protokol: Bursa'nın fethinin 700. yılına özel panel ve rapor hazırlanacak

Akademik çevreler, meslek odaları ve kentin farklı paydaşlarıyla gerçekleştirdiği ortak projelerle dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, kentin geçmişten aldığı güçlü mirası geleceğe taşımak adına önemli bir iş birliğine imza attı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek’i makamında ağırlayarak ortak hizmet protokolü imzaladı.

Fethin 700. yılına özel panel ve kapsamlı rapor

Bursa’nın fethinin 700. yılı etkinlikleri çerçevesinde hayata geçirilecek protokol kapsamında düzenlenecek olan panelde; kentin tarihsel, kültürel, mimari ve kentsel birikimi bilimsel ve akademik perspektifle masaya yatırılacak. Alanında uzman isimlerin katılacağı etkinlikte ortaya konulan görüşler kayıt altına alınarak sunum özetleri, tartışma sonuçları ve politika önerilerini içeren kapsamlı bir “Panel Sonuç Raporu” haline getirilecek. Yıl sonunda tamamlanması planlanan bu özel rapor, Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’nın fethinin 700. yılı onuruna kitaplaştırılıp yayımlanacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer Belediyesi ve BUÜ Tıp Fakültesi'nden...
Nilüfer Belediyesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliğiyle bünyesinde sağlık kuruluşu...

Haberi Oku