BURSA HABERLERİ:
Osmangazi Belediyesi'nden kaldırım işgali denetimi: Kurallara uymayanlara ceza

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yayaların kaldırımları güvenli ve rahat bir şekilde kullanabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Gelen ihbarları titizlikle değerlendiren ve rutin kontrollerine devam eden ekipler, son olarak İntizam Mahallesi'nde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Daha önce yapılan uyarılara ve idari yaptırımlara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam eden işletmelere müdahale edilerek, yayaların geçişini engelleyen ürünler tek tek toplandı.

5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı

Mevzuata aykırı hareket eden ve yaya yolunu kapatan işletmelere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 38. maddesinin birinci fıkrası gereğince idari para cezası uygulandı. Osmangazi Belediyesi, kent düzenini korumak ve yaya güvenliğini ön planda tutmak amacıyla ilçe genelindeki kaldırım işgali denetimlerini kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer’de “Şadi Başkan’la Akşam Çayı”...
Nilüfer Belediyesi’nin mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurmak ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla...

Haberi Oku