BURSA HABERLERİ:
Orhangazi‘de Cumhur İttifakından seçim bürosu açılışı
Açılışa, geçmiş dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın yanı sıra Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, geçmiş dönem milletvekilleri İsmail Aydın ve Zafer Işık, geçmiş dönem İlçe ve Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve üye adayları, parti teşkilatları, gençlik kolları, ülkü ocakları, siyasetçiler ve binlerce Orhangazili katıldı.
 
Cumhur İttifakı AK Parti Orhangazi Seçim Merkez Bürosu, Tozkoparan Caddesi No: 7'de bulunuyor. Binlerce Orhangazili'nin iştirak ettiği açılış, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Orhangazi'de Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmalarına ivme kazandıracak. Açılışta geçmiş dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu yoğun kalabalığa seslendi.
 
 
Bu Meydan Aydın’a Desteğin İşareti
 
 
Mustafa Varank hitabında, "Bu meydan, bu kalabalık Belediye Başkanı Bekir Aydın’a ikinci dönem için verdiği desteğin ifadesidir. Allah'ın izniyle Orhangazi'de Bekir Aydın, Büyükşehir'de Alinur Aktaş sizlerin de desteğiyle önümüzdeki dönemde yeni projelerle, Bursa'yı ve Orhangazi'yi örnek şehirler haline getirecek projelerle hizmet etmeye devam edecekler... Cumhur İttifakı belediye başkanları öyle sabah başka akşam başka konuşan partilerin belediye başkanları gibi değiller. Bizim başkanlarımız gün, saat vererek projelerini açıklar ve o gün, o saat geldiğinde hizmete sunarlar... Bakın onlar daha kendi belediye başkanlarını dahi tanımıyorlar. Genel başkan, bedelli askerlik yapanlar bize oy vermesin, derken birçok belediye başkanının bedelli askerlik yaptığını bilmiyorlar. Bedelli askerlik bir kanuni haktır ve bundan bütün Türk vatandaşları yararlanabilir... Sizlerden Orhangazi'mizde Bekir Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyemizde Alinur Aktaş başkanlarımız için güçlü bir destek istiyorum," ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku