BURSA HABERLERİ:
Orhangazi Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri

Belediye Başkanı Bekir Aydın, bu etkinlikler hemşehrilerimizi bir araya getirerek, Ramazan'ın bereketini ve kültürel zenginliğini paylaşmayı amaçlıyor, diyerek, tüm vatandaşları davet etti. Etkinlikler, Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
 
*Etkinlik Takvimi:*
 
- *15 Mart Cuma:* Türk Sanat Müziği Bölümü tarafından İrfan Türküleri konseri, sanatçılar Züleyha Savaş, Gıyasettin Tok, Nurullah Söylemez ve Serhat Doğan'ın performanslarıyla saat 20.30'da.
 
- *17 Mart Pazar:* Burak Güç'ün İlahi Dinletisi, saat 20.30'da ruhani bir atmosfer sunacak.
 
- *17 Mart Pazar:* Volkan Derman’ın Gölge Oyunu. Saat 14.00 ‘da Volkan Derman harika bir gösteri sunacak.
 
- *18 Mart Pazartesi:* "Çanakkale'de bir Elif" tiyatro oyunu, Çanakkale Savaşı'nın hikâyesini anlatarak saat 20.30'da başlayacak.
 
- *19 Mart Salı:* Geleneksel Meddah gösterisi, saat 20.30'da seyircileri geçmişe götürecek.
 
- *22 Mart Cuma:* İki farklı etkinlik; saat 14.00'te bir İllüzyon gösterisi ve saat 20.30'da Gökay Usludur ‘un Tasavvuf Musikisi konseri.
 
- *23 Mart Cumartesi:* Günün ilk etkinliği saat 12.00'de Karagöz ve Hacivat gösterisi, akşam ise saat 21.00'de Mehmet Ercan'ın İrfan Türküleri dinletisi ve söyleşisi.
 
- *24 Mart Pazar:* Grup Rafadan' ın tiyatro gösterisi, saat 14.00 ve 16.00'da iki seans halinde çocuklar ve aileler için eğlenceli anlar vaat ediyor.
 
- *27 Mart Çarşamba:* Bayram Büyükoruç ve Ramazan Toprak, saat 20.30 da Kültür Merkezinde İlahi Dinletisi sunacak.
 
Ramazan’a özel etkinlikler, Orhangazi'nin kültürel hayatına canlılık katmayı ve Ramazan'ın ruhunu yansıtmayı hedefliyor. Her yaştan insanı kucaklayan program grubu, müzikten tiyatroya, geleneksel gösterilerden ilahi dinletilerine kadar geniş bir yelpazede etkinlikler sunuyor. Orhangazi Belediyesi, tüm vatandaşları özel etkinliklere katılmaya ve Ramazan'ın coşkusunu birlikte yaşamaya davet etti.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Artvinliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen "STK'ların Büyük Buluşması" organizasyonuna...

Haberi Oku