BURSA HABERLERİ:
Okulların mevcut durumunu değerlendirdiler

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen çalıştaya Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, kamu kurum ve kuruluşları, üniversitelerden akademisyenler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

13 Bin Öğretmen ve 192 Bin Öğrenciyi İlgilendiren Konular Görüşüldü

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada, 469 ortaokul, 13 bin öğretmen ve 192 bin öğrenciyi ilgilendiren konuların masaya yatırılacağını söyledi. Alireisoğlu, "Masalarda cevaplamaya çalıştığımız soruları hem bizim için hem şehrimiz için hem de ülkemiz için cevaplama çabası içerisinde olacağız." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız da eğitime verdikleri destekleri ve bu konuda yürütülen çalışmaları aktararak, "Çalıştaya katılarak ortaokul öğrencilerimize yönelik çalışmalar yürütecek olan öğretmenlerimiz ise çocuklarımıza ve gençlerimize rol model olacaklar. O yüzden sizlerin yürüttüğü çalışmalar çok kıymetli." diye konuştu.

10 Tema 131 Katılımcı

10 tema kapsamında 10 masada gerçekleştirilen çalıştaya 14 farklı kurum ve kuruluştan 131 katılımcı iştirak etti. Düzenlenen çalıştayla Bursa'da ortaokul düzeyinde eğitimin bütününe ilişkin bir fotoğrafın ortaya konulması ve ortaokul eğitiminde söz ve güç birliğinin sağlanması hedefleniyor.

Çalıştayın Sonuçları Kamuoyuyla Paylaşılacak

Çalıştaylarda ortaya çıkan sonuçlar, çözümlemeler ve kanaatler sistematik bir program dahilinde bir araya getirilecek ve kamuoyuyla, şehrimizle ve üst politika yapıcıları olan birimlerle paylaşılacak.

Anahtar Kelimeler
OkullarMevcutDurum
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku