BURSA HABERLERİ:
Nilüfer Belediyespor'dan DEV Transfer!

 Yeni sezonda da büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen 25 yaşındaki Arjantinli Smaçör Paula Yamila Nizetich’i bir yıllığına renklerine bağladı.

 Kulüp Antrenörü Nihat Öztürk yaptığı açıklamada, “Takımımızda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hedeflediğimiz başarı için gereken transfer hamlelerini yapıyoruz. Nizetich 1,83 cm boyunda ve 25 yaşında genç bir kardeşimiz. Ağustos ayında takımla birlikte çalışmalara başlayacak,” ifadelerini kullandı.

 Türk voleybolunu iyi bildiğini belirten Nizetich, “Hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Yeni sezonda Nilüfer Belediyespor’un başarısı için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Ben de uyum sorununu en kısa sürede atlatarak takıma faydalı olacağıma inanıyorum,” dedi.

 Arjantin, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde oynayan Paula Yamila Nizetich, 2013 yılında ülkesinin en iyi sporcu adayları arasında yer almıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku