BURSA HABERLERİ:
NİLÜFER BELEDİYESPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 5. hafta maçında Türk Hava Yolları’nı evinde ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma çekişmeli geçti.
Nilüfer’in sultanlarının etkili savunma yaptığı ilk setin sonuna 24-24 eşitlikle girildi ve set uzatma sayılarına kaldı. Üst üste bulduğu iki hücumdan da sayı üreten mavi yeşil beyazlı voleybolcular seti 26-24 kazandı.
İkinci ve üçüncü sette  konuk ekip file önü üstünlüğü ele geçirdi. Türk Hava Yolları ikinci seti 25-16, üçüncü seti de 25-18 kazanarak, setlerde 2-1 öne geçti.  Dördüncü sette, Nilüfer Belediyespor etkin bir oyun ortaya koyarak, rakibe karşı set boyunca oyun ve skor üstünlüğünü koruyarak bu seti 25-16 kazandı.
Setlerde 2-2’lik beraberliği yakalayan Nilüfer’in sultanları maçı tie-break setine taşıdılar.  Kazananı belirleyecek olan  tie-break setine iki ekip de kontrollü başladı.  Etkili bir oyun sergileyen mavi yeşil beyazlılar bu seti 15-11 kazanarak, maçtan 3-2 galip ayrıldı. 
Nilüfer Belediyespor’un yabancı oyuncuları Rousseaux ve Zhidkova 20’şer sayı üreterek galibiyette etkin rol oynadılar.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku