BURSA HABERLERİ:
Nilüfer Belediyesinden Yardım İstediler!

Bayram boyunca alınmayan çöplerden rahatsız olan köylüler Nilüfer Belediye başkanı Mustafa Bozbey’e durumu ileterek araç talep etti. Başkan Bozbey ise köylünün sıkıntısını çözmek için hemen bir çöp arabası gönderdi. Durumu haber alan Orhaneli Belediyesi ise köye çöp kamyonlarını gönderip çöpleri toplattı.
CİVAR KÖYLERİN ÇÖPLERİNİ BİZİM KÖYE DÖKÜYORLAR
Bayramda köyüne giden Yakup Çakır ve diğer köylüler çöplerin toplanmadığını görünce rahatsız oldu. Bağlı oldukları Orhaneli belediyesini aramalarına rağmen sonuç alamadıklarından yakınan Yakup Çakır, “Biz de arkadaşlarla birlikte Nilüfer Belediye başkanı Mustafa Bozbey’i arayarak yardım istedik. Sağ olsun başkan Bozbey’de hemen bir çöp arabası gönderdi. Nilüfer belediyesinin çöp arabası gönderdiğini duymuş olmalı ki Orhaneli belediyesi de ardından çöp arabaları gönderdi.” dedi.
Karıncalı beldesinin Orhaneli’ne 14, Nilüfer’e ise 40 kilometre uzaklıkta olduğunu belirten Yakup Çakır, civar köylerin çöplerinin kendi köylerine dökülüp, kendi köylerinin ise düzenli toplanmamasından şikayet etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku