BURSA HABERLERİ:
Nilüfer Belediyesi'nden Kamusal Alan Operasyonu: Kaldırımlar Yaya ve Engelli Erişimi İçin Açıldı

Toplam 23 araç ve 100 personelin görev aldığı operasyonda, ilçe genelindeki kamusal alanları daraltan ve kentsel estetiği bozan tüm materyaller yasal prosedür çerçevesinde toplandı.


Ticari İşletmelerin Yetkisiz Kullanımına Müdahale

Sabahın erken saatlerinde başlatılan denetimler, özellikle ticari işletmelerin ve şahısların kamuya açık alanları yetkisiz kullanmasına odaklandı.

  • Personel ve Araç Sayısı: 100 Zabıta personeli ve 23 araç görev aldı.

  • İhlal Konusu: Ticari işletmelerin yaya kaldırımları üzerine konumlandırdığı masa, sandalye, duba, reklam tabelaları ve benzeri seyyar unsurlar.

  • Tespit: Bu unsurların, engelli bireylerin ve yayaların geçiş hakkını ihlal ettiği ve kentsel estetiği bozduğu tespit edildi.


Yaya Güvenliği ve Kentsel Estetik Ön Planda

Zabıta ekipleri, denetimler sırasında kent ve vatandaş sağlığını olumsuz etkileyen tüm materyallere müdahale etti.

  • Müdahale Amacı: Yaya güvenliğini sağlamak, erişilebilirliği artırmak ve kentsel estetiği korumak.

  • Yasal İşlem: El konulan tüm malzemeler tutanak altına alınarak belediye araçlarına yüklendi.

  • Zabıta Müdürlüğü denetimlerin kararlılıkla süreceğini bildirdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer'de Yeni Yıl Coşkusu Başlıyor:...
Nilüfer Belediyesi, yeni yılı büyük bir coşku ve renkli etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor.

Haberi Oku