BURSA HABERLERİ:
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, sorunları yerinde tespit etmek için sahaya indi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçe genelinde hayata geçirilmesi planlanan projeleri ve vatandaşlardan gelen talepleri yerinde değerlendirmek amacıyla kapsamlı bir saha turu gerçekleştirdi. Cumhuriyet, Barış ve Başköy mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Özdemir, yürütülen çalışmaları bizzat denetleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında belediye başkan yardımcıları Zerrin Güleş, Sinan Sarıbal ve Okan Şahin de hazır bulundu.

Çevre sorunları ve sağlık projeleri masaya yatırıldı

Saha çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi ile başlayan Şadi Özdemir, bölgedeki aile sağlığı merkezinin büyütülmesine yönelik projeyi inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Barış Mahallesi'ne geçen belediye yönetimi, buradaki bir konut sitesinde yaşanan çöp şikayetlerini yerinde değerlendirdi. Site yöneticileriyle özel bir görüşme gerçekleştirilerek çevresel rahatsızlıkların kalıcı olarak önlenmesi için yapılması gerekenler karara bağlandı.

İncelemelerin son durağı ise Başköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Dökümcüler Sitesi oldu. Bölgede oluşan atık sorunu nedeniyle firma yetkilileri ve site yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirildi. Görüşmede, atık yönetimi ve çevre temizliği konularında izlenecek yol haritası netleştirildi.

"Sorunları masada değil, yerinde tespit ediyoruz"

Gerçekleştirilen saha ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Şadi Özdemir, komşuların huzuru ve konforu için sürekli sahada olduklarını vurguladı. Sağlık hizmetlerinden çevre temizliğine kadar her konuyu birinci elden takip ettiklerini belirten Özdemir, sorunları masada değil yerinde tespit ederek çözüm ürettiklerini ifade etti. Yetkili isim, yaşam kalitesi yüksek ve temiz bir Nilüfer hedefiyle çalışmaların hız kesmeden süreceğini sözlerine ekledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer’de “Şadi Başkan’la Akşam Çayı”...
Nilüfer Belediyesi’nin mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurmak ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla...

Haberi Oku