Hafta sonu düzenlenen dev organizasyonda; yürüyüşçüler, koşucular ve bisikletçiler farklı rotalarda ter dökerek doğanın tadını çıkardı.
Turizm Haftası’na Özel Mysia Deneyimi
Mysia Yolları’nın eşsiz doğasını ve tarihi atmosferini keşfetmek amacıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar, ilgi alanlarına göre üç farklı branşta parkura çıktı. Doğa yürüyüşü, arazi koşusu ve bisiklet etaplarında Mysia’nın zengin bitki örtüsü ve panoramik manzaraları eşliğinde spor yapan gruplar, sağlıklı yaşam için pedal çevirdi ve adım attı.
Tüm Yollar Üçpınar’da Kesişti
Farklı başlangıç noktalarından yola çıkan sporcuların ortak varış noktası Üçpınar oldu. Doğanın kalbinde zorlu ama keyifli parkurları tamamlayan grupları, Üçpınar Evi’nde protokol üyeleri karşıladı.
Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Demirhan Aslan ve Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Arzu Tan, sporcularla bir araya gelerek heyecanlarına ortak oldu. Katılımcılar, sporun ve doğanın birleştirici gücüyle hafta sonunu değerlendirmenin keyfini sürdü.
Doğa Sporlarının Yeni Merkezi: Nilüfer
Etkinlik boyunca sporcuların güvenliği için tüm önlemler alınırken, Mysia Yolları’nın uluslararası standartlardaki işaretli parkurları bir kez daha test edilmiş oldu. Nilüfer Belediyesi, bölgenin eko-turizm potansiyelini artırmak ve doğa sporlarını yaygınlaştırmak amacıyla benzer etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini vurguladı.



