BURSA HABERLERİ:
Mutluluğa EVET dediler

Aslen Diyarbakır Liceli olan, Adana cemiyet hayatının bilinen ailelerinden olan Örfi(Merhum) Ayhan Çakıl'ın yakışıklı oğlu Azad Çakıl ile Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Melek Sabri Kara çiftinin biricik kızları Ronayi Kara, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde düzenlenen muhteşem bir düğünle evlendiler. Peri masallarını aratmayan düğünde, Adana'nın ve Diyarbakır'ın tanınmış aileleri Azad ve Ronayi çiftini yalnız bırakmadı.
Büyük bir araç konvoyu ile düğüne gelen çift, salona girişleri sırasında davetliler tarafından ayakta alkışlandı.  Gelin ile damat ve coşkulu davetliler gece boyunca adeta pistten inmedi. Son derece renkli karelere sahne olan düğünde gelin ile damadın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Düğün çıkışı açıklama yapan çiçeği burnunda damat Azad Çakıl, ''Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan hemşerilerimize, dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. ALLAH herkese böyle bir mutluluk nasip etsin'' dedi.







 

Anahtar Kelimeler
Ronayi KaraAzad Çakıl
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku