BURSA HABERLERİ:
Mobilyacılardan Özbekistan Çıkarması

KOSGEB desteği ile İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, İMOS ve MODEF’in de katılımı ile düzenlenen program çerçevesinde İnegöllü 25 mobilyacıyı 12-16 Haziran tarihleri arasında azHHaziÖzbekistan’a götürdü.
 
Gerçekleştirilen ziyarette Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Taşkent Ofisi ile Mobilya ve Ağaç İşleme Şirketleri Birliği ziyaret edilerek toplantılar yapıldı. Program dahilinde Özbek işadamları ile B2B iş görüşmeleri gerçekleştirilerek ticari bağlantılar kurulması hedeflendi.
 
ÇALIŞMALARSÜRECEK
Gerçekleştirilen organizasyonla ilgili konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İMOS ve MODEF’in de katılımlarıyla 13-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz organizasyon kapsamında İnegöllü 25 mobilyacımızı Özbekistan’ın Taşkent şehrinde bulunan Özbek işadamları ile bir araya getirdik. İnegöl mobilyasının dünyaya açılması noktasında kendimizi Özbekistan’a anlatıyoruz. Buradaki işadamlarımızla B2B görüşmeleri yapıyoruz. Mobilyacılarımız yaptıkları görüşmelerden güzel sonuçlar elde ediyorlar. Özbek işadamlarının Türk ürünlerine ve İnegöl mobilyasına karşı sıcak bir bakış açıları bulunuyor. Karşılıklı oluşan pozitif ortam bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Yurtdışına odaklanmalıyız ve bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de İnegöllü sanayicimizin arkasındayız. Bu tür organizasyonlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Yurt dışı iş gezisine katılan işletmelerin yurt dışı program giderlerine, KOSGEB’in İşletme Geliştirme Destek Programı Yurt Dışı İş Gezisi Desteği kapsamında %60’a kadar destek sağlandı.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108