BURSA HABERLERİ:
Mısır'ın Nilüfer Aşkı!
 Yabancı yatırımcının ilgi odağı olan Nilüfer, Mısır iş dünyasının da gözbebeği oldu. Geçtiğimiz hafta Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile görüşen Mısırlı yatırımcılar ikinci kez ziyarette bulundu. Osama Farid Abdelkhalek başkanlığındaki Mısırlı heyet Başkan Bozbey’i makamında ziyaret ederek yatırım konusunda kararlı oldukları açıkladı.
Heyet adına konuşan İş Adamı Abdelkhalek Soma’daki faciadan dolayı Başkan Bozbey’e taziye mesajını iletti. Abdelkhalek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’yu da ziyaret ederek başsağlığı dilediklerini hatırlatarak, Türkiye’nin bu yaraları saracağından emin olduklarını söyledi. Nilüfer’deki sosyal ve kültürel yaşamın kendilerini çok etkilediğini vurgulayan Abdelkhalek, özellikle inşaat sektöründe yatırım yapmayı amaçladıklarını bildirdi. Çok sayıda uzman mimar ve mühendis kadrosuna sahip olduklarını tekrarlayan Mısırlı iş adamı, geniş bir bölgeye toplu konut alanları yapabileceklerini kaydetti. Abdelkhalek, Nilüfer’in gelişmesinde Başkan Bozbey’in büyük katkılarının olduğunu bildiklerini vurgulayarak kendisini tebrik etti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuklara Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan kısa bir film izleten Bozbey, daha sonra ilçe hakkında teknik bilgi aktardı. Bozbey, Nilüfer’in her yıl nüfus olarak %7.3 oranında büyüdüğünü vurgulayarak, bunun Türkiye’de çok az örneğinin olduğunu kaydetti. Nilüfer’in sosyal, kültürel, sanatsal, sportif alanlarda Türkiye’nin örnek bir kenti olduğunu söyleyen Bozbey, bu nedenle de özellikle aileler için bir çekim merkezi olduğunu söyledi. Başkan Bozbey, özellikle inşaat sektörünün gelişimine dikkat çekerek, yerli yatırımcının olduğu gibi yabancı yatırımcının da Nilüfer'e olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını söyledi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa'da Dünya Diyabet Günü Farkındalık...
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Tip 1 Diyabetliler Derneği iş birliğiyle Dünya...

Haberi Oku