BURSA HABERLERİ:
Meydanı vatandaş aydınlattı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in Mesken halkıyla buluşması elektrik kesintisine rağmen binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Bir gece önce ışıkların yandığı Mesken Meydanı'ndaki halk buluşması bir şekilde karartılmaya çalışıldı. Buluşma sırasında bölgedeki aydınlatma direklerine elektrik verilmiyordu ancak cep telefonlarının ışıklarıyla meydanı aydınlatıyordu.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu'nun da katıldığı buluşmada, "Bozbey gelecek Bursa gülecek" sloganları attı.

Meskenlilerin büyük ilgi gösterdiği buluşmada kadınlara seslenen İl Başkanı Nihat Yeşiltaş. "Elektrikleri kesmeye, alanda karartmaya vatandaşların heyecanı ve coşkusu karşısında yenilgiye uğradılar. Mesken'deki eğitim 31 Mart'ta Bursa'yı parlatacak" dedi.

Anahtar Kelimeler
Bursa
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR
Genç ve başarılı yazar Eda Boğatemur’un mesleki çalışmalarını ve yazarlık kariyerini sizin için...

Haberi Oku