BURSA HABERLERİ:
Madalyalara Ambargo Koydular!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Park tenis kortlarında 6’ıncısı düzenlenen 8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Yaz Kupasında, 12 farklı ilden 70 sporcu mücadele etti. Tek ve çiftler olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvada, Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Mehmet Mert Urgan, 10 yaş tek ve çift erkeklerde rakiplerini yenerek turnuvayı her iki kategoride de 1. olarak tamamladı. 9 yaş kategorisinde ise erkeklerde Eray Öztürk, bayanlarda Zehra Tunçbilek turnuvayı 2. olarak tamamladı.  

 

Elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nin faaliyete geçmesi ile birlikte, tenis sporuna olan ilgi oldukça arttı. 2 kapalı bir de açık tenis kortu bulunan tesislerimizde kort tenisi branşında haftanın 6 günü antrenman yapma fırsatı bulan çocuklarımız, imkan tanındığında neler yapabileceklerini gösteriyor. 10 yaş erkeklerde tek ve çiftlerde birinci olan Mehmet Mert Urgan, Yaz Kupası 4 ve 5’te de turnuvayı birincilikle tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Osmangazi Belediyespor Tenis Takımının lisanslı sporcusu olan çocuklarımız, aynı zamanda günde çift antrenmanla Eylül ayında yapılacak Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Sporcularımızı ve onları yetiştiren hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku